Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@08:34:03 GMT

تخصیص آب برای توسعه کشاورزی کردستان پیگیری می‌شود

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۹۰۲۹۹

تخصیص آب برای توسعه کشاورزی کردستان پیگیری می‌شود

ایسنا/کردستان مشاور وزیر جهاد کشاورزی در سفر به استان کردستان گفت: با توجه به اینکه ۳۰ درصد از اشتغال کردستان در حوزه کشاورزی است و تخصیص آب برای توسعه زراعت استان پیگیری خواهد شد و برنامه‌ ریزی برای تامین سفره معیشت مردم از وظایف وزارت جهاد کشاورزی است.

حمید اورعی شامگاه امروز در جلسه بررسی وضعیت دام و طیور اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی کردستان یکی از استان های فعال در حوزه کشاورزی و  دام است و توانسته بعد از هدفمندی یارانه‌ها ثبات لازم در سطح بازار ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اورعی با تاکید بر حمایت از سرمایه گذاران داخلی و خارجی در حوزه کشاورزی افزود: در حال حاضر کردستان به عنوان یکی از استان‌های برتر در پرداخت تسهیلات بانکی توانسته به منظور رونق تولید وحمایت از توسعه کشاورزی استان به ۲۱۱۹ نفر از تولید کنندگان، مبلغ ۲۸۲ میلیارد تومان تسهیلات بانکی پرداخت کند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به شعار سال در خصوص حمایت از ایده‌های نوآورانه و نیروهای جوان عنوان کرد: در وزارت جهاد کشاورزی تصمیم گیری ها با نظرخواهی و مشورت با تشکل‌ها، تعاونی‌های بخش کشاورزی و دانش بنیان محقق خواهد شد.

وی تاکید کرد: استان کردستان با دارا بودن استعدادهای خدادادی سرشار کشاورزی یکی از مناطق مهم کشور در تولید محصولات کشاورزی برای وصول به تأمین امنیت غذایی مملکت است.

اورعی در خصوص اجرای برنامه تحول کشاورزی که از سوی وزیر محترم جهاد کشاورزی تهیه و ارائه شده است تاکید کرد این برنامه می بایست نقشه راه ما در همه ارکان و بخش‌های وزارتخانه تا پایین‌ترین سطوح سازمانی باشد. 

در ادامه این جلسه معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به برنامه های آتی و در دست اقدام بخش کشاورزی استان گفت: بر اساس مطالعات و بررسی‌های انجام شده و نیز تجارب حاصله، سازمان جهاد کشاورزی به جد معتقد است که محور توسعه استان کردستان بخش کشاورزی می‌باشد.

پژمان باختر افزود: تامین و تخصیص اعتبارات برای ایجاد زیربناها و مناسب سازی بسترهای سرمایه گذاری، تأمین و تخصیص اعتبارات تسهیلات بانکی لازم با سود بانکی پائین و معقول متناسب با بازدهی سرمایه در بخش کشاورزی از جمله برنامه‌های توسعه کشاورزی کردستان است.

باختر ادامه داد: تامین و تخصیص آب مورد نیاز از منابع آبی استان با اولویت آب‌های سطحی و احداث سازه‌های مهار و انتقال آب یکی دیگر از پتانسیل‌های ارتقای کشاورزی کردستان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان در خصوص وضعیت گوشت قرمز استان گفت: گوشت حاصل از ۳/۲ میلیون واحد دامی استان، سالیانه معادل ۳۲ هزار و ۴۳۵ تن، ظرفیت واحدهای صنعتی پروار بندی گوساله است و ۳۸ هزار و ۹۰۷  راس و پروار بندی بره ۳۷ هزار و ۵۵۴ راس در هر دوره می‌باشد.

فرزاد معاونی  با اشاره به ظرفیت کردستان برای تولید گوشت قرمز ادامه داد: با توجه به مازاد تولید علوفه اراضی مزروعی و مراتع و نیز ضایعات و پس جر مزارع میتوان تولید گوشت قرمز را از ۲۲ هزار تن به ۴۵ هزار تن در سال افزایش داد.

مدیر کل حوزه سازمان جهاد کشاورزی کردستان در خصوص اصلاح باغات گردو استان تصریح کرد: اصلاح و نوسازی باغات موجود یکی از راهکارهای بهره وری مطلوب و افزایش تولید در واحد سطح است.

محمد بیانی اظهار کرد: حدود ۵۰ درصد باغات موجود استان، درجه ۲ و نیازمند اصلاح و نوسازی می باشند و به ازای هر هکتار اصلاح باغات حداقل ۲۰ هکتار به عملکرد محصول اضافه می گردد.
 
بیانی با بیان اقدامات انجام شده در سرشاخه کاری باغات گردو گفت: با اجرای طرح مذکور عملکرد محصول تولیدی حداقل دو برابر و کیفیت محصول نیز ارتقا پیدا خواهد کرد که موجب یکنواختی محصول‌، بازاریسندی و فراهم نمودن زمینه برای افزایش صادرات می‌شود.

بیانی افزود: امکان برداشت با شیکر، پوست سبز گلی و پوست شکنی مکانیزه وکاهش هزینه های کارگری در مراحل برداشت و پس از برداشت از دیگر مزایای سرشاخه کاری باغات گردو کردستان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کردستان بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۰۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا پیش از ظهر چهارشنبه در جریان بازدید از مجموعه کیمیا معادن اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته گفتمان و بیان شعار ما این بوده کردستان محروم نیست.

وی خاطرنشان کرد: کردستان دارای ظرفیت و ذخایر ارزشمندی است اما هم سیاست‌های رژیم سابق که تعمدی داشت در محروم نگه داشتن استان‌های مرزی و کردستان باعث شده بود تا توسعه اتفاق نیفتد.

استاندار کردستان یادآور شد: بعد از انقلاب اسلامی فرهنگ خدمت جای حکومت را گرفت و امام راحل تاکید بر آبادانی و خدمت به مناطقی مانند کردستان داشتند و اعتقاد داشتند خدمت در این مناطق اجر بیشتری دارد.

کردستان دارای ۱.۱ دهم میلیارد تن ذخایر معدنی است

زارعی کوشا افزود: در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی کردستان حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و ۱.۱ دهم میلیارد تن ذخایر ارزشمند معدنی در کردستان داریم.

وی عنوان کرد: سیاست دولت سیزدهم کنترل خام فروشی است و با قوت در حال پیگیری در این زمینه هستیم.

وی اذعان کرد: شهرستان بیجار بسیار ظرفیت‌های مهم و اراضی کشاورزی زیادی دارد با توجه به اینکه کم آب است و اراضی کشاورزی این منطقه دیم است اما به تنهایی سه درصد تولید گندم کشور را برعهده داشت.

استاندار کردستان اضافه کرد: استان کردستان ۱۰ درصد تولید گندم را بر عهده دارد و بیجار با تولید بیش از ۳۲۰ هزار تولید گندم رتبه اول استان را برعهده داشت.

زارعی کوشا عنوان کرد: باید از نوع نگاهی که در این مجموعه وجود دارد تشکر کرد چرا که معادن بیجار امروز تنها به استخراج سنگ آهن نمی‌پردازد بلکه زمینه جذب و اشغال بیش از ۸۰۹ نفر از مردم این منطقه را فراهم کرده است.

زارعی کوشا گفت: خوشبختانه معادن استان و کیمیا معادن اقدامات خوبی انجام داده‌اند و در حفاظت از محیط زیست توجه ویژه ای داشته‌اند و این مهم شایسته تقدیر است.

کردستان زمینه تبدیل شدن به استان صنعتی در حوزه معدن و فولاد را دارد

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم این قدم‌ها ادامه داشته باشد و از استانی که تنها محصولات سنتی کشاورزی داشت به یک استان صنعتی در حوزه معدن و فولاد تبدیل شود.

وی اعلام کرد: خوشبختانه در حوزه کشاورزی بر اساس علم روز و گردشگری در حال فعالیت است و مجموعه این فعالیت‌ها موجب پیشرو بودن استان کردستان در تمامی عرصه‌ها است.

استاندار کردستان خاطر نشان کرد: محروم نگه داشتن کردستان کفران الهی است و باید از ظرفیت‌های این استان در راستای توسعه این استان گام برداریم.

کد خبر 6100498

دیگر خبرها

  • برداشت ۷کیلوگرم زعفران در هر هکتار از مزارع لرستان
  • باغات در سطح ۶۵ هزار هکتار نوسازی شد
  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • اصلاح و نوسازی حدود ۶۵ هزار هکتار باغات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی